Εγγυηση - Επιστροφες

Πολιτική επιστροφών

 

Ο αγοραστής δικαιούται να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή/και να ζητήσει την αντικατάστασή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

 

Στα είδη "κατόπιν παραγγελίας", επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

 

  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Αθ.Κρίτσας και Νικ Σερεμέτης ΕΠΕ. ο αγοραστής μπορεί να επιστρέψει – αντικαταστήσει ένα προϊόν σε ένα κατάστημά μας δωρεάν ή να το παραλάβουμε εμείς από το χώρο σας με δικά μας έξοδα.
  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει υπαιτιότητα του πελάτη , ή αφορούν αλλαγή γνώμης , η επιστροφή γίνεται με μεταφορικό μέσο, ή με μεταφορική της επιλογής του πελάτη και με δικά του έξοδα.
  • Πριν την αποστολή της επιστροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να σας δώσουμε τον κωδικό της επιστροφής σας.
  • Σε κάθε περίπτωση,απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι δυνατή η επιστροφή/αντικατάσταση είναι τα προϊόντανα μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη, μαζί με όλα τα μέρη και εξαρτήματα που τα συνοδεύουν και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Επιστροφή Χρημάτων σε περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων:

 

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους:

  • με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή
  • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Το κόστος των μεταφορικών που πληρώθηκαν για την παραλαβή της παραγγελίας δεν είναι επιστρέψιμο.

 

 
Αποστολές σε όλη της Ελλάδα
After sales service
Καλέστε μας στο 210-99.56.881
 
Εγγύηση προϊόντων
Τα προϊόντα μας πληρουν όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκης ένωσης