Πανιά μικροϊνών: Αλήθειες και οφέλη από την χρήση τους.

Πανιά μικροϊνών, microfibre, πετσέτες non-woven, είναι κάποιες από τις ονομασίες που περιγράφουν τα προϊόντα καθαρισμού που βασίζονται στην τεχνολογία της «ατέρμονης μικροϊνας» και αποτέλεσαν επανάσταση στην δεκαετία 2000.
Η αυξανόμενη χρήση τους προσφέρει:
1) Μείωση της κατανάλωσης χαρτιού κουζίνας.
2) Οικονομία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πανιά καθαρισμού, που δεν αντέχουν σε τόσο μεγάλο αριθμό πλύσεων - χρήσεων.
3) Μείωση την χρήσης χημικών καθαρισμού.
4) Καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού επιφανειών λόγω της ιδιότητας της τεχνολογίας ατέρμονης ίνας, που εισχωρεί ακόμη και στα «αόρατα» σημεία συγκέντρωσης ρύπων, αφαιρώντας με λεπτομέρεια τα λιπαρά υπολείμματα χωρίς θαμπάδες.
5) Αυξάνει το επίπεδο υγιεινής με την ευκολία ξεβγάλματος του πανιού, αποτρέποντας την δημιουργία εστιών ανάπτυξης μικροοργανισμών. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η σειρά προϊόντων εμπλουτίστηκε με προϊόντα που συνδυάζουν την χρήση την μικροϊνας με νανοσωματίδια αργύρου (αντιβακτηριδιακά πανιά) και με επικάλυψη πολυουρεθάνης (PU) για μεγαλύτερη αντοχή.

Έτσι, τα προϊόντα αυτά, επάξια κέρδισαν τον χαρακτηρισμό «οικολογικό προϊόν» για την συμβολή τους στην μείωση της χρήσης χαρτιού – απορρυπαντικών, και συνέβαλλαν σημαντικά στην μείωση του κόστους καθαρισμού, ιδιαίτερα σε επαγγελματικού χώρους.

Μάθετε παρακάτω πώς θα τα αποκτήσετε για να απολαύσετε τα πλονεκτήματά τους και τα οικονομικά τους οφέλη εδώ.