Προσφορά επισκευής μηχανημάτων KARCHER


Επισκευή μηχανημάτων καθαρισμού KARCHER (πλυστικά μηχανήματα, σκούπες, ατμοκαθαριστές, μηχανές καθαρισμού χαλιών, πλυστικές δαπέδου).


Τα βασικά κριτήρια επιλογής συνεργείου και μια σημαντική πρόσφορά:


Τα μηχανήματα καθαρισμού KARCHER αποδεικνύονται καθημερινά ακούραστοι βοηθοί στην επίλυση έκτακτων προβλημάτων, ή αναγκών ρουτίνας αλλά και δημιουργίας εσόδων σε επαγγελματίες.
Παρά την κατασκευαστική τους αρτιότητα και την υπεροχή της KARCHER, προκύπτει η ανάγκη έκτακτης επισκευής ή ακόμη και τακτικής συντήρησης για την πρόληψη βλάβης σε περίοδο αιχμής. Ιδιαίτερα όταν τα μηχανήματα χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές εργασίες καθαρισμού από τις οποίες δημιουργείται ΚΕΡΔΟΣ για την επιχείρηση, ή όταν από την απουσία τους λόγω βλάβης δημιουργείται κενό στο σπίτι ή την επιχείρηση, η προληπτική συντήρηση είναι αναγκαιότητα. Επί πλέον η τακτική συντήρηση των μηχανών αυξάνει τον κύκλο ζωής τους εξοικονομώντας περισσότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει μια συντήρηση.

Η εταιρεία μας με τη πολυετή (από το 2000) ιδιότητα του εξουσιοδοτημένου συνεργείου KARCHER, διασφαλίζει την επισκευή – συντήρηση σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή με γνήσια ανταλλακτικά KARCHER, με εκπαιδευμένους τεχνικούς από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ KARCHER, με 15ετή και πλέον εμπειρία, μόνιμα απασχολούμενους στην επισκευή αποκλειστικά μηχανημάτων KARCHER. Δίνουμε την ευκαιρία, ΔΩΡΕΑΝ τεχνικού ελέγχου και εκτίμησης κόστους επισκευής, και έκπτωσης 10% σε χημικά καθαρισμού και λοιπά εξαρτήματα - υλικά καθαρισμού.

Η προσφορά ισχύει για μηχανήματα που θα μεταφερθούν από τον πελάτη στο συνεργείο μας για το χρονικό διάστημα έως 28 Φεβρουαρίου 2018.