Ενοικίαση μηχανημάτων καθαρισμού

Ποιες ανάγκες εξυπηρετεί η ενοικίαση μηχανημάτων καθαρισμού, και τι κερδίζουν όσοι την επιλέγουν:
 
Τα πολύπλοκα και ασυνήθιστα προβλήματα καθαρισμού, οι έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν μετά από ανακαινίσεις χώρων, η αποκατάσταση φθορών από απροσδόκητες ζημιές, φυσικές καταστροφές κλπ, η επαναφορά επιφανειών και χώρων μετά από μια εκδήλωση, ή παιδικό πάρτι, απαιτούν επαγγελματικές συσκευές με δυνατότητες που υπερβαίνουν αυτές των συμβατικών.
Σε τι βοηθά η ενοικίαση μια επαγγελματικής μηχανής καθαρισμού μια επιχείρηση ή έναν ιδιώτη;

1. Στην αποφυγή υψηλής δαπάνης αγοράς και δέσμευσης χρημάτων για λίγες χρήσεις και μάλιστα περιοδικές (π.χ καθαρισμός χαλιών μια φορά το χρόνο).

2. Στην παροχή συμβουλευτικής βοήθειας από εκπαιδευμένα στελέχη για την αντιμετώπιση άγνωστων για το ευρύ κοινό προβλημάτων (π.χ καθαρισμός πολύ επιβαρυμένων δαπέδων σε μεγάλη ποσότητα σκόνης ή βαρείς ρύπους).

3. Στην προστασία των υπαρχουσών συσκευών που η χρήση τους σε εκτεταμένες ανάγκες, μπορεί να τις καταστρέψει (π.χ χρήση οικιακή σκούπας για αναρρόφηση πολύ ψιλής σκόνης μετά από τρίψιμο δαπέδων ή τοίχων).

4. Στην πραγματοποίηση εργασιών χωρίς την ανάγκη να απευθυνθεί ο χρήστης σε συνεργείο, που η αμοιβή του πιθανότατα είναι ασύμφορη.

5. Στην αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου, σε σαββατοκύριακα ή αργίες, όπου ο καθαρισμός γίνεται με πιο ευέλικτο πρόγραμμα σε συνδυασμό και με άλλες εργασίες.

Για την επάρκεια και ποικιλία μηχανημάτων φροντίζουμε εμείς με μηχανήματα καθαρισμού KARCHER σε συνδυασμό με εξειδικευμένα επαγγελματικά καθαριστικά, ασφαλή για τον χρήστη και την επιφάνεια από τους μεγαλύτερους οίκους που εμπιστεύτηκαν επαγγελματίες του καθαρισμού, ξενοδοχεία, εργοστάσια κλπ.