Κρίσιμες συμβουλές για το σωστό και ευκολότερο καθάρισμα του μπάνιου

Οι χώροι υγιεινής, συσσωρεύουν καθημερινά στις επιφάνειές τους χωρίς εξαίρεση, επικαθίσεις απο άλατα, υπολείμματα σαπουνιών, λίπη απο το δέρμα, καθώς και άλλους καθημερινούς ρύπους. 

Οι σύνθετοι αυτοί ρύποι δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ριζικά με ένα μόνο προϊόν. Ετσι το «έργο καθαρισμού» έχει να αντιμετωπίσει πολλά «μέτωπα» και αυτό απαιτεί την σωστή επιλογή προϊόντων, ή ακόμη και τον συνδυασμό μεθόδων που να φέρνουν γρήγορο αποτέλεσμα, χωρίς να φθορές των επιφανειών.

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται σε περιοδική βάση με ήπια καθαριστικά, (καθημερινά σε βρύσες–λεκάνες –νιπτήρες - και περιοδικά σε επιφάνειες λιγότερης χρήσης.

Ποιά είναι τα όπλα μας:
• Ειδικά απορρυπαντικά για αφαίρεση αλάτων και λιπαρών υπολειμμάτων (Δείτε τα προϊόντα εδώ).
• Σπόγγοι με μαλακές τσόχες που δεν τραυματίζουν τις ευαίσθητες επιφάνειες. (Δείτε τα προϊόντα εδώ).
• Πανιά μικροϊνών που μειώνουν αισθητά την χρήση χημικών (Δείτε τα προϊόντα εδώ .

Τελευταίο «όπλο» σε αυτήν την δύσκολη αποστολή, είναι η χρήση ενός ατμοκαθαριστή KARCHER. H δράση του ατμού, είναι καταλυτική στην διάλυση ΟΛΩΝ των ρύπων κάθε μορφής (άλατα-λίπη) και προσφέρει επιπλέον απολύμανση, μειώνοντας ακόμη περισσσότερο την χρήση χημικών. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα εδώ.

Χρήσιμες σύμβουλές:
• αποφύγετε όσο είναι δυνατόν την χρήση χλωριωμένων προϊόντων.
• μην αναμιγνύετε απορρυπαντικά. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες αναθυμιάσεις, αλλά και εξασθένιση των δραστικών συστατικών.
• μην χρησιμοποιείτε όξινα υλικά σε μάρμαρα.