Καθαρισμός χαλιών, σαλονιών «στην μέση του Χειμώνα».

Ο Δεκέμβριος και Ιανουάριος είναι οι μήνες με τις περισσότερες γιορτές και οι ανάγκες για έκτακτο καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών όπως χαλιά και καναπέδες αυξάνουν απρόβλεπτα.
Συνήθως οι ευχάριστες γιορτινές στιγμές συναντούν και μικρά “ατυχήματα “ στα χαλιά και τους καναπέδες μας, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην μέση του χειμώνα, και ιδιαίτερα των εορτών.
Το «οπλοστάσιό» μας είναι πλήρες απο επιλογές για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό είτε πρόκειται για τοπικούς λεκέδες σε καναπέδες, χαλιά κ.λ.π. είτε για μεγαλύτερες επιφάνειες που χρειάζονται επί τόπου καθαρισμό.
Ποιες επιλογές για γρήγορη και αποτελεσματική λύση των έκτακτων προβλημάτων έχουμε;

i. Ειδικά spray για τον καθαρισμό τοπικών λεκέδων από λιπαρούς ρύπους, κρασί, γλυκά κ.λ.π.

ii. Μηχανές καθαρισμού με ψεκασμό – απορρόφηση. Οι προτάσεις μας αφορούν αγορά μηχανής (τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ) που θα παραμείνει πολύτιμος βοηθός σας για κάθε ανάγκη, αλλά και ενοικίαση μηχανής με χαμηλότερο κόστος αποκατάστασης του προβλήματος καθαρισμού (για την διαδικασία ενοικίασης μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ).

iii. Ατμοκαθαριστές για την γρήγορη αφαίρεση τοπικών λεκέδων ή ακόμα και για το φρεσκάρισμα των χαλιών – επιφανειακό καθαρισμό που παρατείνει την ανάγκη για ολικό καθαρισμό σε πιο ζεστές περιόδους. (εδώ μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα ατμοκαθαριστών).

iv. Τέλος με την χρήση εξειδικευμένων απορρυπαντικών μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στον καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών, με ασφάλεια τόσο για την επιφάνεια καθαρισμού όσο και για τον ίδιο το χρήστη. (για τα προϊόντα αλλα και για τους τρόπους χρήσης τους μπορείτε να ενημερωθείτε εδω).

Η γνώση και η εμπειρία μας, είναι πολύτιμοι σύμμαχοι σε κάθε έκτακτη ανάγκη, και ειδικά σε περιόδους εορτών που η ανεύρεση επαγγελματιών εργολάβων καθαρισμού, είναι αντικειμενικά δύσκολη.