Ατμοκαθαριστής: καθαρισμός & απολύμανση

Τα τελευταία χρόνια η χρήση του ατμού κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού ως μέσο καθαρισμού και απολύμανσης.
Η λειτουργία και η χρησιμότητα του ατμοκαθαριστή, βασίζεται στην υψηλή θερμοκρασία 145 -1500C που αναπτύσσεται στο κλειστό μεταλλικό δοχείο. Η υψηλή θερμοκρασία, όπως είναι γνωστό, αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που επιδρούν στο αποτέλεσμα του καθαρισμού, και συμβάλει στην ταχύτητα καθαρισμού και μάλιστα χωρίς χημικά, με πολύ λιγότερο κόπο (λιγότερο τρίψιμο) και χαμηλότερη κατανάλωση νερού. Έτσι, αφαιρεί εύκολα, λάδια, λίπη και άλατα ακόμη και από δύσκολα – κρυφά σημεία.
 
Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ο ατμός καταπολεμά τους περισσότερους μικροοργανισμούς, συμβάλλοντας στην εξυγίανση και την απολύμανση επιφανειών, συσκευών, ειδών υγιεινής, παιδικών επίπλων – παιχνιδιών κλπ. Με βάση τις παραπάνω ιδιότητες οι ατμοκαθαριστές μπορούν να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αλλά και σε ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα σε χώρους κουζίνας, μπάνιου κλπ, και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τοπικών λεκέδων σε καναπέδες, στρώματα, χαλιά κλπ.

Έτσι, ο ατμοκαθαριστής γίνεται πλέον πολύτιμος βοηθός κάθε νοικοκυράς, ή οποιουδήποτε τον χρησιμοποιεί τόσο σε οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση, επιλέγοντας το κατάλληλο μοντέλο.
 
Τα τελευταία χρόνια, η Kärcher έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά ατμοκαθαριστών, με πολλές καινοτομίες, σειρά πρόσθετων εξαρτημάτων για ακόμη περισσότερες εφαρμογές, καθώς και εξοπλισμό για σιδέρωμα ρούχων, παρέχοντας άριστα αποτελέσματα με μεγάλη ταχύτητα και ποιότητα στο σιδέρωμα. Κατασκευάζονται με τα πλέον υψηλά standards, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια στον χειριστή, και απαιτεί ελάχιστη και εύκολη συντήρηση για να διατηρείται πάντοτε σταθερή η απόδοσή του.