Η χρησιμότητα πλυστικού μηχανήματος στην εξοικονόμηση νερού

Η χρήση του νερού σε εργασίες καθαρισμού εξωτερικών χώρων και οχημάτων είναι αναπόφευκτη. Χωρίς όμως την χρήση κατάλληλων εξαρτημάτων, ένα σημαντικό μέρος της ποσότητας που καταναλώνεται, σπαταλιέται χωρίς να προσφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Η λύση είναι η χρήση πλυστικών μηχανημάτων υψηλής πίεσης που διασφαλίζουν τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωση του νερού. Η KARCHER - o “εφευρέτης» του πλυστικού - με την εξελιγμένη τεχνολογία στην υψηλή πίεση, μπορεί να συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης του νερού έως και 80% !!!. Αυτή η μείωση επιτυγχάνεται από τους εξής παράγοντες:

• Το πλυστικό θα χρησιμοποιήσει μόνο την ποσότητα που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της αντλίας του, και όχι την ποσότητα που μια βρύση παρέχει ελεύθερα. (μια βρύση στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ παρέχει περίπου 1000-1200lt ανα ώρα σε αντίθεση με την ποσότητα του πλυστικού που για ένα μέσης κατηγορίας μηχάνημα υπολογίζεται στα 450-600ltr ανά ώρα.

• Η δυνατότητα που έχει το μηχάνημα να διακόπτει την παροχή των νερού όταν ο χρήστης ΔΕΝ πατάει την σκανδάλη, μειώνει την άσκοπη κατανάλωση.

• Η ταχύτητα ολοκλήρωσης μια εργασίας καθαρισμού λόγω της υψηλής πίεσης, μειώνει τον χρόνο που χρησιμοποιείται μια βρύση .
Και οι τρείς αυτοί παράγοντες συμβάλουν καθοριστικά στην μείωση του κόστους από την κατανάλωση νερού και συμβάλουν καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Δείτε εδώ τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ προσφορές της σειράς Compact της KARCHER:
https://www.monopolio.com.gr/ell/categories/prosfores-KARCHER